Tervetuloa Jyvässeudun Mekonomenin sivuille!

Autojen huollot ja korjaukset Jyväskylän alueella

Tervetuloa Jyvässeudun Mekonomenille! Me palvelemme sinua viidessä eri toimipisteessämme – Jyskässä, Kukkumäellä, Muuramessa, Seppälässä ja Vaajakoskella. Tarjoamme kattavat autonhuolto- ja korjauspalvelut, joiden avulla autosi pysyy aina tiptop-kunnossa.

Liity Kanta-asiakkaaksi – Nauti Erikoiseduista

Kanta-asiakkaanamme nautit monista eduista kaikissa Jyväskylän alueen Mekonomen korjaamoissamme. Voit voittaa ilmaisen auton vuosihuollon ja hyödyntää ilmaisen auton kuntotarkastuksen kahdesti vuodessa. Lisäksi tarjoamme kanta-asiakkaille sijaisauton huollon ajaksi veloituksetta ja lähetämme hyödyllisiä autoiluvinkkejä sähköpostiisi.

Yrityskaista – Säästä Aikaa ja Rahaa

Yrityksille tarjoamme erityisiä etuja yrityskaista-palvelukonseptimme kautta. Räätälöimme palvelut yrityksesi tarpeiden mukaan, jotta autosi pysyvät kunnossa ja sinä voit keskittyä työhösi.

Kattavat Palvelut Autollesi

Palveluihimme kuuluu muun muassa määräaikaishuollot, katsastushuollot ja -korjaukset, automaattivaihteiston öljynvaihdot ja monia muita palveluita. Kaikissa toimenpiteissä noudatamme valmistajan huolto-ohjelmaa ja käytämme ainoastaan hyväksyttyjä varaosia, joten autosi takuu säilyy.

Ammattitaitoinen Henkilökunta ja Laadukas Palvelu

Mekonomen Jyvässeudun korjaamoissa työskentelee yli 25 kokenutta ammattilaista, jotka ovat huoltaneet yhteensä yli 15,000 ajoneuvoa. Palvelumme ytimessä on asiakaslähtöisyys, läpinäkyvyys ja joustavuus. Meille on tärkeää, että koet tulleesi palvelluksi kunnioittavasti ja ammattitaitoisesti.

Autosi Takuu ja Sähköinen Huoltokirja

Huoltohistoriasi kirjaamme aina sähköiseen huoltokirjaan, joka auttaa pitämään yllä autosi huoltohistorian selkeänä ja järjestelmällisenä.

Liity Kanta-asiakkaaksi!

Älä jää paitsi näistä upeista eduista – liity kanta-asiakkaaksi jo tänään! Tervetuloa Jyvässeudun Mekonomenin asiakkaaksi, missä autoasi kohdellaan kuin omaamme. Varaa huoltosi helposti verkossa tai soita lähimmälle huoltamollemme. Nähdään pian!

Tutustu kanta-asiakkuuden huippuetuihin!