Haluatko halpaa huoltoa vai pitkää ja edullista käyttöikää?

Haluamme auttaa sinua välttämään yhden ison sudenkuopan, mihin moni autonomistaja tahattomasti putoaa.

Mikä tämä sudenkuoppa sitten on? Se on liiallinen säästäminen auton huoltokustannuksissa.

Ai miksikö tämä on ongelma? Eikö auton huoltoa kannata muka tehdä siellä, missä se on halvinta? Pitäisikö auto mennä huollattamaan sinne, missä huollot ovat mahdollisimman kalliita?

No ei tietysti niinkään :D. Mutta meidän pointtimme on se, että halvan huollon sijaan sinun kannattaa miettiä mahdollisimman edullista auton koko käyttöikää.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Miten auton koko käyttöiän voisi saada mahdollisimman edulliseksi?

Käytännössä tämä tarkoittaa meidän pitkän autoalan kokemuksemme mukaan sitä, että auton huolto tehdään riittävän kattavasti ja ennaltaehkäisevästi heti alusta alkaen. Vikoihin puututaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, huolto-ohjelman mukaiset työt ja vaihdot tehdään ajallaan ja lisäksi vieläpä tulevia ongelmia koetetaan ehkäistä jopa ennen kuin ne ovat selkeästi näkyvillä.

Meidän periaatteenamme on kertoa asiakkaillemme huoltojen yhteydessä mahdollisimman hyvin myös tulevista huoltotarpeista sekä asioista, jotka voisivat ennaltaehkäistä tulevia ongelmia jo etukäteen.

Yhtenä esimerkkinä tästä periaatteestamme on se, että suosittelemme asiakkaillemme tutkitusti tehokkaiden BG-lisäaineiden käyttöä moottorin, polttoainejärjestelmän ja vaihteiston puhdistamiseen ja toiminnan optimointiin. Nämä ovat normaalin huolto-ohjelman ulkopuolisia asioita, mutta niiden tekeminen tuo säästöä polttoainekuluissa ja pidentää auton osien korjausvapaita kilometrejä merkittävästi.

Me haluamme hoitaa asiakkaidemme autoja hyvin. Jopa sillä hinnalla, että se vähentää meidän tuottoamme. Tiesitkö muuten, että autoalalla parhaat katteet tulevat erilaisten normaalien huoltojen ulkopuolisten – usein kalliiden – vikojen korjauksista?

Meidänkin olisi helppoa lähteä tälle tielle eli huoltaa autoja mahdollisimman säästäväisesti ja halvalla ja sitten ottaa isot tuotot kalliista remonteista, kun joku isompi asia autossa rikkoontuu.

Me kuitenkin haluamme viedä autoalaa eteenpäin ja toimia ennaltaehkäisevästi ja auton pitkää käyttöikää tavoitellen. Tämän vuoksi haluamme palvella erityisesti sellaisia asiakkaita, joille auton hyvä ja pitkänäköinen huollattaminen on tärkeää. Oletko sinä juuri tällainen autonomistaja? Toivottavasti olet, sillä pitkässä juoksussa tämä tulee sinulle lopulta myös halvemmaksi.

Ja jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää autosi huoltamiseen tai ennaltaehkäisevään edullisen käyttöiän takaaviin toimenpiteisiin liittyen, niin ota meihin yhteyttä. Täältä löydät yhteystietomme.

Liittymällä sähköpostilistallemme liityt myös automaattisesti kanta-asiakkaaksemme. Yhtenä etuna tarjoamme ilmaisen auton kuntotarkastuksen (arvo 49€). Voit siis varata meiltä ajan ja tarkastamme autosi tämänhetkisen kunnon ja tilanteen ilmaiseksi. Samalla voimme keskustella kanssasi siitä, millä tavoilla voisimme auttaa sinua takaamaan tästä eteenpäin autollesi mahdollisimman edullisen ja pitkän käyttöiän myös erilaisten ennaltaehkäisevien toimenpiteiden avulla. Lisää kanta-asiakas eduista pääset lukemaan täältä!

Toivottavasti sait tästä jotain ahaa-elämyksiä autosi huoltamiseen liittyen.

Terveisin,

Mekonomen Jyvässeudun yrittäjät Joonas, Antti, Tatu, Pietu ja Tomi

Tutustu kanta-asiakkuuden huippuetuihin!